Sortir

Informa't sobre les nostres classes

petits, joves i adults

Inscripcions a partir del 12 de setembre (curs 2016-17)
Inici de curs 26 de setembre (curs 2016-17)
La setmana del 26 al 30 de setembre, classes GRATUÏTES!

Infants

S'aporta innovació amb les classes de dansa creativa, al sortir de l'encorsetament de la dansa clàssica, avançant en les metodologies necessàries per tal d'apropar la dansa a l'infant d'una manera saludable, divertida i disciplinada. El moviment espontani i natural del nostre cos és la clau quan parlem de dansa creativa. Aquesta dansa està molt recomanada per als infants, ja que els hi ofereix l'oportunitat d'experimentar i explorar els diferents elements de la dansa mitjançant el joc i la dualitat entre allò imaginari i real.

A través de les diferents activitats programades, l'infant podrà explorar amb el seu cos, expressar pensaments, treballar l'escolta, treballar en equip, potenciar el pensament creatiu, empatitzar amb els companys i compartir. La dansa creativa, a més, li aportarà una millora en el desenvolupament psicomotriu, emocional i cognitiu.

Infants

Un pas més enllà de la dansa creativa però, sense oblidar la utilització del joc en algunes ocasions, per entendre alguns dels conceptes que a poc a poc volem anar compartint.

En aquestes classes l'infant utilitzarà el seu cos com a instrument i per tant, el coneixement d'aquest, de les seves possibilitats en relació a la forma, al moviment i a l'expressió.

Proporcionar una nova forma de comunicació i expressió a través de la dansa aprenent doncs, els principis tècnics d'aquesta disciplina.

En aquestes classes treballarem aspectes com:

Les possibilitats de moviment del nostre cos
La coordinació del nostre cos en moviment
Treball del pes corporal i jugar amb la gravetat
El contacte en moviment amb el terra i a la vertical
L'espai en relació al grup i al meu cos
Les diferents qualitats de moviment
La respiració, entre d'altres

Joves i adults

Al llarg del curs es vol donar l'oportunitat de treballar en la tècnica del moviment i la dansa contemporània, entenent-la com una eina per descobrir, explorar i activar la interrelació entre cos i ment, de manera que cada alumne tingui l'oportunitat d'organitzar més conscientment el seu cos en moviment.

A més d'anar consolidant la tècnica de la dansa contemporània, es realitzarà una varietat d'exercicis amb els quals treballar la força, la resistència i la flexibilitat muscular amb l'ajuda d'una respiració adequada, d'aquesta manera, retornarem al cos la seva mobilitat.

El treball de classe estarà enfocat des d'una perspectiva individual i de grup, treballant la concentració, l'escolta de grup, l'organització corporal, la coordinació, el ritme, les pauses, la respiració en moviment, la composició coreogràfica i el fet de gaudir d'un cos lliure i fluït.

Nivell Iniciació
Nivell Intermedi
Nivell Intermedi-avançat

Joves i adults

Aquestes classes et conviden a gaudir de l'art del flamenc.
Un art amb caràcter abstracte i de ritual.
Es treballarà la tècnica, el compàs i la coreografia.

Nivell Iniciació
Nivell Intermedi
Nivell Intermedi-avançat


A Carmen Amaya,
Gitanilla desgarbada, flaca, menuda, casi incorpórea, morena, con cara de ídolo trágico y remoto, pómulos asiáticos, de ojos largos cargados de presagios, brazos retorcidos, nerviosa, desgreñada como un bicho malo, mimbreña y violeta...
... el secreto de su danza y su baile no puede explicarse a la luz de ninguna técnica: nació con el baile dentro, un baile hecho de oro añejo.

De Vicente Marrer
Litoral (la Poesía del Flamenco)

Joves i adults

Col·locació, Estiraments i Tonificació

Treballem la base tècnica per tal d'assolir una millor consciència corporal
Millora la col·locació postural
Donem l'oportunitat d'establir una connexió més íntegra entre cos i ment
Treballem la força, la tonificació i els estiraments de manera saludable i progressiva
Aporta oxigenació a la musculatura evitant brusquedat i tensió en l'execució dels exercicis
Utilitzem materials i suports que ens ajuden a fer un treball més profund, curós i conscient
Proporciona més control corporal en moviment i en el teu dia a dia
Complement indispensable per a la dansa i l'esport

Infants i joves

Les classes es plantegen fomentant el treball en equip, oblidant la competència, valorant el respecte al referent i gaudint de la dansa com una disciplina artística i de benestar sense fomentar el sexisme ni els prototips de noi/a 10, entre d'altres. El Hip – Hop és una disciplina versàtil que es pot adaptar a qualsevol estat d'ànim, engloba diferents estils i conseqüentment diferents actituds a l'hora de ballar i coreografiar.

Al llarg del curs volem que l'alumne faci un recorregut pels diferents estils del Hip-Hop com per exemple, el Ragga, Sexy Style, New Style, DanceHall, etc.

Joves i adults

L'objectiu d'aquestes classes és trobar eines de moviment que ens acompanyin en el ball flamenc. Són unes classes complementàries al flamenc i al seu ball. En aquestes, volem buscar la llibertat de moviment d'una manera conscient i veritable, per a això, es facilitaran diferents eines de tècnica corporal a través del flamenc perquè ens ajudin a trobar el nostre camí i integrar-ho en el cos d'una manera orgànica i constructiva.

Alguns dels aspectes que treballarem són:

Les possibilitats de moviment del cos i especialment del tors
Coordinar i dissociar les diferents parts del cos
Com organitzar el pes corporal i la verticalitat
Familiaritzar-nos amb el centre. Motor de tot moviment
Qualitats i intensitats de moviment. Acolorir el blanc i negre. Integrar el moviment i fer-ho teu
La interdisciplinarietat i el desenvolupament d'una sensibilitat estètica i una mentalitat oberta

Joves i Adults

Un espai d'alegria i benestar. Aquestes classes van enfocades a l'aprenentatge de les 4 coreografies de les sevillanes, adquirint progressivament la tècnica, el compàs i els diferents passos coreogràfics. A més d'estudiar i gaudir del ball de les sevillanes pròpiament dit, aprendrem un bon treball postural i tècnic.

Adults

Les classes regulars tenen com objectiu aprofundir en l’estructura motriu-energètica del cos, en la unió de la seva vessant emocional, orgànica i lingüística, base sobre la qual treballa la PCM. Aquesta concepció del cos com a globalitat permet integrar les fractures i els contraris que habiten i son part de nosaltres, escoltar-nos i satisfer les nostres necessitats més profundes.

Les classes, tot i ser grupals, tindran en compte la individualitat de les i els alumnes.

IMPORTANT: Aquestes classes s'organitzen des de l'Espai Evohé però, es realitzen a Les Golfes de Ca Flassada, Les Golfes és un espai diàfan de 80 m2 a la Selva del Camp per a la creació i la formació. L’espai reformat del casal vuitcentista ha incorporat tots els serveis imprescindibles perquè l’estada sigui confortable: parquet, wc amb dutxa, internet, aïllament acústic, estufa de pelet...

Més info AQUÍ