Sortir

Ana Corredor

Ana Corredor és ballarina, docent de dansa i moviment, programadora i directora de l'Espai Evohé de Tarragona (espai de dansa, creació i arts del moviment).

La seva formació professional es va iniciar en l'especialitat de dansa contemporània a l'Escola de dansa i creació Àrea de Barcelona dins dels blocs de Formació Professional. Va compaginar la seva formació viatjant a Amsterdam a l'escola Park Studio i amb diferents professors de l'àmbit nacional i internacional.

Més tard, s'endinsa al món del flamenc formant-se a Barcelona, Granada i Sevilla amb professors de gran recorregut com Milagros Meljívar, Rafael i Adela Campallo, Olga Pericet, La Choni, Juan Carlos Lleida, Ana Pérez, La Tani, Belén Maya, etc.

Compagina la seva formació professional amb la pràctica del Ioga Iyengar, de l'Original Pilates, workshops de dansa i moviment, cursos i formacions sobre pedagogia. Realitza la formació de traç i dansa amb Segni mossi.

La peça Reconcomía, presentada el 2009 al Mercat de les Flors dins del Festival de Flamenc Empíric de Barcelona, va ser la llavor del que més tard fou la Cia. de dansa Una del Montón, fundada conjuntament amb Ana Pérez, sota la direcció de Roberto Romei. El primer espectacle, Una del Montón, coproduït per la Sala Trono de Tarragona, va marxar de gira a diferents teatres i festivals de Catalunya i al Círculo de Bellas Artes de Madrid i va realitzar temporada a l'Espai Brossa de Barcelona. La companyia va ser apadrinada per la ballarina Sol Picó, com a companyia emergent, en el Festival Fora de Temporada de Girona.

Paral·lelament, Ana Corredor ha participat en altres projectes que han anat nodrint-la com a professional: ballarina del projecte Camins, dirigit per Cecilia Colacrai i estrenat a Can Felipa, Barcelona; ballarina del projecte de vídeo-dansa Proverbi Hindú, sota la direcció de Nacho Mayals; ballarina de la Companyia de flamenc Kiko Moreno de Reus; ballarina del conte Carrer del mar, dirigit per Joan Rioné. Participa en el Certamen Coreogràfic de l'Ateneu de Nou Barris amb la peça Tántalo, peça guanyadora del 1r premi.

Durant més de cinc anys ha treballat com a educadora, compaginant el món social amb la dansa. Aquest binomi ha estat un enriquiment a l'hora de posar en pràctica la docència amb els infants i adolescents.

La unió del món social amb la dansa va fer néixer el seu primer solo Retrat en Blau, estrenat el 2012, peça que juntament amb Hivernacle conforma el segon espectacle de la Cia. Una del Montón anomenat Soles, de nou, sota la mirada de Roberto Romei a la direcció. Aquesta peça ha estat presentada a la Sala Trono de Tarragona, al Teatre de Valls, al Teatre Sagarra de Barcelona i al Festival Matarranya Ítim.

Gràcies al treball fet fins al moment i als coneixements adquirits, s'estrena com a directora amb el grup Aixopluc Dansa, estrenant un primer espectacle anomenat Trasllats el 2012 i un segon, Esbós, el juny del 2013, ambdós estrenats a Tarragona participant en diferents actes culturals de la ciutat. Més tard, la peça Trasllats es presenta a diferents espais de Catalunya i col·labora a la nit dels Museus organitzada pel Passatge Insòlit de Barcelona.

Tota aquesta trajectòria en els àmbits de la formació, la docència, la direcció i la programació d'actes dins del món de la dansa, empeny l’Ana a iniciar el camí com a directora de l'Espai Evohé, nou espai de dansa, creació i arts en moviment a Tarragona l'any 2014.

El projecte de l'Espai Evohé, va ser guardonat amb el segon premi a la convocatòria dels Premis Empresa Tarragona Smart City 2014 en la categoria d'esports, salut i benestar.

La seva trajectòria professional també passa per la gestió cultural en l'àmbit de la dansa com a programadora de dansa en la Sala Trono de Tarragona. Programadora de l'Espai Jove La Palmera/dansa amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona. Actualment és la directora artística del cicle de dansa #tarragonaendansa del Ajuntament de Tarragona i de l'Espai Obert (Espai Evohé) programant workshops amb professors nacionals i intenacionales.

Ballarina, docent de dansa i moviment, programadora i directora de l'Espai Evohé de Tarragona (espai de dansa, creació i arts del moviment).
La seva formació professional es va iniciar en l'especialitat de dansa contemporània a l'Escola de dansa i creació Àrea de Barcelona dins dels blocs de Formació Professional. Va compaginar la seva formació viatjant a Amsterdam a l'escola Park Studio i amb diferents professors de l'àmbit nacional i internacional. Més tard, s'endinsa al món del flamenc formant-se a Barcelona, Granada i Sevilla amb professors de gran recorregut.
Compagina la seva formació professional amb la pràctica del Ioga Iyengar, de l'Original Pilates, workshops de dansa i moviment,cursos i formacions sobre pedagogia. Realitza la formació de traç i dansa amb Segni mossi.
L'any 2010 funda, juntament amb Ana Pérez, la companyia de dansa Una del Munt sota la direcció de Roberto Romei i amb la coproducció de la Sala Tron de Tarragona.
L'any 2011 S'estrena com a directora amb Aixopluc Dansa amb les peces Trasllats i Esbós.
L'any 2012 presenta el seu primer sol de dansa Retrat en Blau sota l'atenta mirada de Roberto Romei.
L'any 2014 inaugura Espai Evohé, el projecte és guardonat amb el segon premi en la convocatòria dels premis Empresa Tarragona Smart City.
L'any 2017 participa com a directora artística del cicle de dansa #tarragonaendansa del Ajuntament deTarragona.

L'any 2001 fins al 2003 s'inicia als balls de Saló a l'Escola Wapachá de Reus, combinant aquesta formació amb la disciplina de Dansa Clàssica i Jazz-Funky (Hip-Hop). Posteriorment i fins al 2009 forma part de la Federació Catalana de Balls Llatins i Estàndars.

Durant els anys 2012 i 2014 competeix amb el grup de Hip-Hop Totem Dance Company de les escoles Núria Díes i Artis-Fraga.

Posteriorment, des de 2009 fins l'actualitat, es forma dins l'estil Sexy Style a l'Escola Artis-Fraga de Reus.

L'any 2015 entra a formar part de l'equip de professors d'Evohé en l'especialitat de Hip-Hop per a joves.

Conchi Jiménez és bailaora des dels 6 anys. Durant la seva formació ha rebut classes amb La Farruca, Olga Pericet, Marco Flores, Iniesta Cortés, Adela Campallo, La Popi, Olga Llorente i Laura González ... Actualment, rep classes regulars amb el mestre Jose Manuel Álvarez i amb Marina González.
Combina la seva tasca docent com a professora de flamenc i sevillanes a les escoles La Tacones (Sant Cugat del Vallès) i La Capitana (Hospitalet de Llobregat) amb la seva tasca de bailaora en diferents llocs de Barcelona.
Li encanten les escapadetes a Jerez de la Frontera i poder realitzar cursos de Buleries amb Carmen Herrera i Saray García.

Pedagoga i ballarina. Formada a Barcelona en dansa clàssica i contemporànea en diferents centres: Ramón Soler, Eulàlia Blasi, Àrea e Institud del Teatre. La seva formació continuarà a Brasil: Conservatori profesional de dansa FUNCEB (Salvador de Bahia) on aprofundirà sobre les danses orishàs i afrobrasileras. Completa la seva formació amb 6 mesos a Senegal, on es formarà amb artistes reconeguts internacionalment. Llarga trajectòria com a docent donant cursos a Suissa, Balears i Catalunya. Ballarina en diferents companyies.

Al llarg del curs oferim cursos/tallers puntuals amb professors convidats. Professors de l'àmbit de la dansa o altres disciplines artístiques. Els cursos, majoritàriament, es realitzen els dissabtes. Mitjançant el nostre apartat Espai Obert / Tallers us mantindrem informats. Si tens alguna proposta de curs, parla amb nosaltres.

Horaris:

  • De 17h a 21h de dilluns a divendres a l'Espai Evohé
  • També pots contactar a info@espaievohe.com o al 722.141.004

Contacta amb nosaltres o vine a veure'ns per:

  • Inscripcions
  • Dubtes i Preguntes
  • Oferiment de propostes
  • Pagaments
  • Visita a l'espai
  • Altres

Chris Moya

Darrere les pantalles es troba el Chris, ell ha estat el desenvolupador d'aquesta pàgina web i de tota la infraestructura informàtica de l'espai Evohé. També col·labora en la postproducció dels vídeos i els diferents dissenys gràfics que es realitzen a Evohé.
L'estiu del 2017 impulsa la plataforma Evohé Dance Studio, aplicació web per a la gestió integral d'escoles de dansa.

Mr. Bu

La imatge corporativa d'Evohé ha estat dissenyada per Cristina Quiles. Ella, juntament amb la seva parella James Clemente, és la creadora de Mr. Bu.

Amb un sí rotund i alegre, van voler formar part d'aquesta aventura.
 El seu entusiasme, suport i generositat han sigut un regal per a Evohé.

... i així és com ells defineixen el seu projecte:
Somos dos personas, una pareja, amigos, compañeros, una familia que al traer a un niño al mundo nos planteamos lo mismo que todos los padres: cómo hacer para transmitirle nuestros valores sin imponerle nuestras ideas. Retomamos lo artesanal para sentir la materia y para sentirnos a nosotros mismos en el proceso. Creamos unos personajes alejados de cualquier canon de belleza, son seres que han venido así al mundo, cada cual con su historia, los aceptamos tal cual son y bajo esta protección ellos solos van cobrando vida.
El eje del proyecto son ilustraciones y serigrafía, todo hecho a mano, en casa, de la forma más artesanal; pero en realidad son la excusa para construir un pequeño mundo que nos permita meter el hocico en otras disciplinas e interactuar con otros proyectos.
Nos equivocamos mucho, muchísimo, pero...

James Clemente y Cristina Quiles.