A part de les classes regulars en les quals es profunditza en un treball més tècnic i d'entrenament setmanal, us oferim un espai d'enriquiment corporal basant-nos en el moviment, la dansa i la creació des d'una perspectiva creativa i de laboratori de moviment. Un temps on poder enriquir el nostre cos i profunditzar en una mirada més àmplia cap a l'univers de l'art de la dansa, el moviment i la cura del cos.

Aquesta proposta se centra en la programació de diversos cicles i tallers en divendres i dissabtes amb professorat convidat o bé, amb el professorat intern d'Evohé, oferint continguts diferents dels que setmanalment treballem en les classes regulars.

Per endinsar-nos en els diferents processos de creació i recerca apostem per ritualitzar les dinàmiques d’entrenament, fer d’aquest procés un camí sagrat que ens col·loqui en un estat meditatiu de treball i de presència constant en allò que estic fent per tal de poder deixar emergir la inspiració partint en primera instància d'un cos sensible i d’un camí progressiu en el control de la nostra energia interior i la consciència i submergir-nos progressivament en la unió psicofísica. Tot ens anirà aportant a la fluïdesa, anirem canalitzant com un riu que flueix de pedra en pedra per acostar-nos progressivament al nostre potencial creatiu i emprendre el vol.