La companyia Evohé neix del cicle de creació i composició EnConstrucció en la seva cinquena edició. Aquest cicle té com a objectiu principal treballar en l'artesania del moviment, en la creació i en la composició.

Aquest primer espectacle ha estat estrenat a la Sala Trono de Tarragona, l'1 de maig de 2022 després de la primera residència artística a l'espai de creació Les Golfes de ca Flassada, La Selva del Camp. Actualment, la Cia. Evohé està en residència al Teatre Principal de Valls on dissabte 12 de novembre tindrà la seva estrena oficial.

L'espectacle 'Enclaves Libres'


Busquem terrenys fèrtils, Enclaves libres. Petits refugis en l'àmbit quotidià que es converteixin en un viver d'arrels que sigui capaç de fer créixer espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos, aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou.

Terrenys on la bellesa ÉS, ens habita i arriba a transformar la realitat. Creiem que és en aquest transitar on esdevenen noves vies que ens poden ajudar a veure el món des d'un altre prisma. Un món on la composició de les parts, de cadascuna d'elles, és imprescindible per poder arribar a formar part d'un tot.

El resultat és un espectacle delicat, fresc, poètic i viu on la dansa, l'audiovisual, el text i l'atmosfera creada a través de la música original, viuen conjuntament. Enclaves libres, convida a submergir-se, a través dels seus diferents passatges, en un món suggerent i oníric amb la intenció d'acostar a l'espectador a una mirada íntima sobre l'amor i la llibertat.

Una mirada íntima sobre l'amor i la llibertat

Pots veure el tràiler de la obra aquí