Evohé és un projecte rigorós i compromès amb la dansa i les arts del moviment on posa l'accent en el coneixement corporal, en una ampliació del llenguatge del cos i en l'entrenament de la tècnica per obtenir cossos que es converteixin en instruments ben afinats per posar-los al servei de la creativitat. L'aprenentatge d'habitar un cos en moviment.

Evohé té com a objectiu general apropar la dansa i altres disciplines relacionades amb el cos i el moviment mitjançant la seva proposta de classes, tallers, cursos i cicles creatius i també, col·labora amb altres projectes de l'àmbit educatiu i artístic a través del seu programa Evohé Nòmada.

Evohé entén l'art del moviment i la dansa, així com l'art en general, com una eina indispensable en l'àmbit educatiu i social que sigui capaç de generar preguntes i reflexions, d'afavorir processos d'autoconeixement i consciència col·lectiva i com a objectiu principal, dotar-nos d'espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou.

Transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència; transitar de l'individual al col·lectiu i d'entendre que des d'un lloc honest, veritable i posant la tècnica al servei de la creativitat, arribem a encarnar el nostre moviment d'una manera singular i delicada.

Ana Corredor
Creadora i directora del projecte

Evohé és un espai de dansa, creació i arts del moviment, guardonat amb el segon premi dels Premis empresa Tarragona Smart City 2014.

Ens trobaràs a l'emblemàtic edifici de La Cooperativa Obrera de Tarragona. C/ Fortuny, 23 - 1r pis

Pots conèixer una mica més de prop la manera de viure i entendre la dansa de l'Evohé amb ...

Entrevista al pòdcast de debat i reflexió sobre el món educatiu, Mal d'Escola: El cos a l'aula (juny 2023)

Ponència de la creadora d'Evohé, Ana Corredor en XVII Jornada de Pedagogia de l'Art i Museus: InterArts. Moviment, corporeïtat i so en la pedagogia de l'Art