Evohé ha celebrat el seu desè aniversari!

Evohé posa l'accent en el coneixement corporal, en una ampliació del llenguatge del cos i en l’acció d'habitar un cos en moviment mitjançant la seva proposta de sessions regulars, tallers, cursos i cicles creatius i també, col·labora amb altres projectes de l'àmbit educatiu i artístic a través del seu programa Evohé Nòmada.

Evohé no és només un espai per a la dansa. Evohé és també casa, un petit refugi en el qual dia a dia es nodreix gràcies a totes vosaltres, a totes aquelles persones que confieu en la nostra manera de viure i entendre la dansa. És un encreuament de camins on es troben l’amistat, l’amor, la creativitat i el compromís.

A Evohé entenem l'art del moviment i la dansa, així com l'art en general com un TOT. Un tot que ens travessa i que ens impulsa a poder estar en el món des d'una altra prisma. Sovint, ens veiem empesos a fer les coses d'una manera automàtica, individualista, líquida i ràpida... Però, m'agrada pensar, que Evohé pugui ser un indret per sentir, per canviar, per transformar-nos... perquè és quan ens veiem, quan estem, quan ens donem i ens compartim, quan ens escoltem i totes ens inspirem, que hi ha quelcom que ens transforma en alguna cosa més sentida i més honesta.

Transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència; transitar de l'individual al col·lectiu.

Ana Corredor
Creadora i directora del projecte

Evohé és un espai de dansa, creació i arts del moviment, guardonat amb el segon premi dels Premis empresa Tarragona Smart City 2014.

Ens trobaràs a l'emblemàtic edifici de La Cooperativa Obrera de Tarragona. C/ Fortuny, 23 - 1r pis

Entrevista pels 10 anys d'Evohé

Pots conèixer una mica més de prop la manera de viure i entendre la dansa de l'Evohé amb ...

Entrevista al pòdcast de debat i reflexió sobre el món educatiu, Mal d'Escola: El cos a l'aula (juny 2023)

Ponència de la creadora d'Evohé, Ana Corredor en XVII Jornada de Pedagogia de l'Art i Museus: InterArts. Moviment, corporeïtat i so en la pedagogia de l'Art