Luonto és una proposta de cap de setmana de desconnexió per endinsar-nos en la pròpia connexió. Un temps on poder enriquir el nostre cos i profunditzar en una mirada més àmplia cap a l'univers de l'art de la dansa i el moviment i afavorir el nostre benestar cercant l'equilibri entre cos i ment.

Aquesta trobada, en un entorn de calma i natura, ens convida amablement a dirigir l'atenció al nostre univers més íntim a través de l'escolta corporal, el moviment, el ioga i el bany de so com a instruments inspiradors i transformadors. Un seguit de propostes que ens ajudaran a aprofundir en la consciència corporal i en habitar un cos en moviment per donar pas al nostre autèntic potencial creatiu.

Mitjançant la pràctica de diferents dinàmiques corporals basades en un enfocament estructural, energètic i creatiu, potenciarem la creativitat, afavorirem la consciència corporal i buscarem les eines que ens facilitin un millor domini del moviment expressiu.

Alguna de les activitats tenen lloc a l'aire lliure per tal de gaudir més plenament de l'entorn i permetre obrir el camp de l'escolta i l'expansió del moviment.

Les trobades són a La Bartra, situada al cor de les muntanyes de Prades per crear un espai màgic, un lloc de trobada, creativitat i sensibilitat. Un lloc ideal per a la pràctica d'escolta corporal conscient que pugui transcendir a una escolta també col·lectiva.

DIRIGIT A...

Persones que vulguin treballar en el seu desenvolupament personal a través del cos i el moviment sota una mirada creativa.

Persones en contacte amb el món artístic i creatiu.

Totes aquelles persones que desitgin entrar en contacte amb la dansa des d'un lloc conscient i amable.

Educadors/es, terapeutes i professorat amb ganes d'explorar la seva creativitat.

Per assistir al Luonto no són necessaris coneixements tècnics de dansa.

Dates Luonto 2023

Luonto hivern 3, 4 i 5 de febrer

Luonto estiu 16, 17 i 18 de juny