Benvolgudes,
Us fem arribar les propostes del
Juliol En Dansa de l'Espai Evohé, un programa que té com a objectiu continuar oferint-vos un espai d'enriquiment corporal basant-nos en el moviment, la dansa i la creació des d'una perspectiva tècnica i/o creativa. Un temps on poder enriquir el nostre cos i profunditzar en una mirada més àmplia cap a l'univers de l'art de la dansa i el moviment. 

Per aquesta ocasió comptarem amb quatre propostes molt diferents entre elles, però totes amb la finalitat de fertilitzar el nostre terreny creatiu i d'habitar un cos en moviment. Tot seguit us detallem cada un dels monogràfics: 
Monogràfics juliol 2022
En aquesta proposta que us fem arribar de flamenc, podreu triar el nivell més adient per a vosaltres, ja que us oferim a les 18.30h l'oportunitat d'endinsar-vos en el món del flamenc treballant la seva tècnica corporal i el treball de peus amb l'objectiu d'anar cercant recursos i variacions coreogràfiques a través del pal per tangos o bé, si ja sou alumnes amb experiència en l'àmbit del flamenc, podeu inscriure's a les 19.30h en el nivell intermedi, sessions en les quals es treballaran els mateixos conceptes, però a través dels pals de alegrías i bulerías.

Beatriz Higueras és una bailaora que, partint d'un concepte flamenc tradicional i valent-se també de la dansa integral, cerca aprofundir en les maneres de percebre el ball flamenc a través de l'exploració de sons, la música i altres disciplines artístiques, a la recerca d'una nova essència perceptiva i elàstica.
La fàscia forma part del teixit connectiu del cos humà. Aquest és un sistema global, continu i amb capacitat elàstica. Aquesta embolcalla cada part del cos, tant en l'àmbit cel·lular fins a sota la pell, connectant cada part del cos amb la resta. Estretament lligada el sistema nerviós funciona com un òrgan sensitiu. 

Arran de la seva capacitat elàstica podem economitzar esforç muscular durant el moviment i trobar un treball global i col·laboratiu amb els sistemes ossi i muscular. Perquè l'elasticitat es pugui expressar òptimament hem de considerar la noció d’alineament i reconsiderar el to muscular durant el moviment.

En aquest taller s'oferirà un treball somàtic per a sentir i escoltar la fàscia de manera interna. Traduirem aquest treball a patrons de moviment i encadenaments, per entendre com podem traduir aquesta informació a situacions concretes com; rodar, girar saltar i transicionar entre diferents elements de moviment. 

La comprensió i l’escolta del cos ens regala, al nostre propi cos com un ésser que està dissenyat entre altres coses, per a gaudir de si mateix. 

L'Axis Syllabus és una eina d'aproximació al moviment fundada pel ballarí Frey Faust. Estudia la locomoció humana en termes de salut i eficiència i n'extreu la informació en camps científics com l'anatomia, la física, la biomecànica, etc. Ofereix un entrenament que proporciona autoconeixement i autonomia. S’adapta a tots els nivells d’experiència corporal.


Maria Mora és ballarina-intèrpret i improvisadora, professora d’Axis Syllabus, dansa contemporània i Contact Improvisació. També s'involucra en la xarxa internacional d’investigació Axis Syllabus; ASIRN. N'és mestra certificada. Avui dia és l'única instructora a escala espanyola. Artísticament, es dedica a la dansa improvisació i la composició a temps real. Actualment, s’està formant en Teràpia Biodinàmica Craneosacral.
Aquesta proposta posa la mirada en les diferents relacions entre cossos, contact i partnering. L'ús de l'espai i l'escolta entre dos i també en grup. La manera d'apropar-se i agafar, com fer un bon ús del propi cos amb un altre. Un treball de partnering en el qual la connexió amb la parella serà crucial.

Aquest taller ens oferirà una fusió rica i fluida entre els principis del treball de terra, el partnerwork-contact i també, els aspectes contemporanis de l'estil propi d'en Robin i l'Anna.


Anna Borràs és originàriament de Reus i graduada en dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona el 2010. Ha treballat amb diferents coreògrafs i companyies de renom com Alexander Ekman, Akram Khan, IT Dansa, Jasmin Vardimon, Nicolas Ricchini Company, Jorge Crecis SQx Danza i Skånes Dansteater.
També ha participat en diferents competicions i festivals de dansa on ha estat guardonada en molts d'aquests. L'Anna és directora artística a Anna Borràs Company i d'Indra Dance Company.


Robin Fabre nascut l'any 1993 a París, s'inicia a la dansa a través del Hip-Hop i a poc a poc s'obre a altres estils i diversifica les seves influències. El 2014 es va incorporar al Junior Ballet de Ginebra sota la direcció de Sean Wood i Patrice Delay on va treballar amb una àmplia gamma de coreògrafs contemporanis com; Roy Assaf, Kaori Ito, Sharon Eyal, Alexander Ekman, Andonis Foniadakis, Hofesh Shechter, Barak Marshall, entre altres.

Des del 2016, actua com a intèrpret per a diferents companyies i col·labora en diferents projectes artístics i en 2021 s'instal·la a l'Illa de la Reunió formant part de la cia. Soul City / Didier Boutiana i després a les Danses en l'R / Eric Languet. Amb ganes de tocar totes les facetes de la dansa, amb ganes de transmetre missatges i tractar temes inherents a la condició humana, Robin també va començar la seva pròpia investigació coreogràfica.
Si parlem de beat, parlem de batec, de ritme... i sí, seran aquests els principals conceptes amb els quals treballarem en aquest taller que us oferim. L'objectiu d'aquesta trobada, és poder oferir un espai d'investigació i recerca a través del moviment i la música, en el qual puguem descobrir les diferents maneres de corporitzar el ritme. La proposta no s'endinsarà en l'estudi musical formal sinó, que es proposa una experiència corporal i sensorial amb la finalitat de poder submergir-se i fusionar amb la música (tant en la secció rítmica com melòdica) i poder així, assaborir el moviment d'una manera més orgànica.

Ana Corredor Ballarina, docent de dansa i moviment, programadora i directora del projecte Espai Evohé de Tarragona (espai de dansa, creació i arts del moviment), fundat l’any 2014 i que va ser guardonat amb el segon premi a la convocatòria dels Premis Tarragona Smart City 2014. L'Ana, a través del seu projecte #EvohéNòmada, col·labora en projectes de l'àmbit educatiu i de les arts escèniques, en la gestió cultural, en noves creacions, en l'assessoria de moviment en escena i en la recerca de noves línies pedagògiques, artístiques i de desenvolupament personal i creatiu com, el format de Sintonies, creat l'any 2019 o la seva darrera creació de l'espectacle Enclaves libres, estrenat l'1 de maig de 2022.
Preus tallers
Tots els tallers tenen un preu de 50€
** Taller de flamenc iniciació: 22€
-----------
INSCRIPCIONS A...

info@espaievohe.com o whatsapp al 722.141.004
info@espaievohe.com
722.141.004
www.espaievohe.com
C/ Fortuny 23   Tarragona
sharing is caring ♥

Ara i sempre agrairem si compartiu la informació que aneu rebent.
Facebook
Twitter
Instagram
Web
2014 · Espai Evohé

C/ Fortuny, 23 Tarragona (classes regulars)
Passatge Carnisseria, 20 La Selva del Camp (Tallers intensius)
telf: 722 141 004 · info@espaievohe.com · 
www.espaievohe.com 

Sota una llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Si et vols donar de baixa d'aquesta llista de correu, envia'ns un e-mail amb l'assumpte: BAIXA.