enConstrucció

Laboratori de moviment i creació
150€ alumnes Evohé / 165€ no alumnes
L'import del curs es podrà abonar en un, dos o tres pagaments

amb Ana Corredor

Si tens ganes d'experimentar un procés de creació col·lectiu a través de propostes de moviment, enConstrucció pot ser un bon format per a tu. Ens endinsarem en el camp de l'experimentació, la composició i de laboratori, amb la finalitat de crear una peça final de cicle.

Al llarg d'aquestes sessions ens endinsarem en la recerca de la creativitat en l'àmbit compositiu. Explorarem tècniques d'improvisació que permetin desenvolupar aquesta habilitat. Buscarem la sensibilitat estètica i una mentalitat oberta. Explorarem els conceptes de qualitat de moviment a través de diferents pautes de treball i entrenament. Diferents dinàmiques pautades seran les que ens guiaran en aquest fantàstic treball de recerca i exploració.


LLOC on es realitzarà:

La Selva del Camp (Tarragona)
a Les Golfes de ca Flassada
Passatge Carnisseria, 20, La Selva del Camp
Com arribar

Per arribar a Les Golfes de ca Flassada, et recomano que segueixis aquestes indicacions, ja que si fas cas del google maps et portarà per una altra ruta i tens més possibilitats de desorientar-te si no coneixes el poble.
Si vens amb cotxe des de la C-14, a l'entrar a la Selva del Camp, et trobaràs amb una rotonda, la plaça de Catalunya, d’allí agafes l'avinguda de la Llibertat fins a la plaça del Molí del Rovellat, baixes pel carrer dels Molins fins al final i gires a l’esquerra, passaràs per sota els ponts.
Arribes a una petita rotonda, segueixes recte per la raval de Sant Pere, deixant el cementiri a l'esquerra, tot seguit del cementiri, a l'esquerra, hi ha la zona per aparcar els cotxes.
D'allí, caminant, creues el carrer pel pas de vianants i uns metres més avall a la dreta, hi ha el "Passatge de ca Flassada" per on has d’entrar fins arribar a la sortida, on hauràs de girar a mà dreta. Dues cases més amunt hi trobareu, Les Golfes de ca Flassada, al numero 20 del Passatge de la Carnisseria.

Ubicació Pàrquing AQUÍ
Entrada Ca Flassada AQUÍ


Per formalitzar la teva inscripció envia'ns les següents dades:
Nom i cognom, e-mail de contacte, telèfon de contacte, procedència i edat
a info@espaievohe.com o WhatsApp al 722.141.004

El cicle es realitzarà amb un mínim de 6 inscripcions


Taller impartit per Ana Corredor
.