Sortir

Ana Corredor

La meva formació professional es va iniciar en l'especialitat de Dansa contemporània en els blocs de Formació Professional de l'Escola Àrea de Barcelona i més tard, vaig iniciar una immersió en el món del Flamenc a la ciutat de Barcelona i posteriorment viatjant a Granada i Sevilla. Totes dues disciplines sempre han estat acompanyades de formacions, workshops i viatges amb diferents persones i entitats del món de les arts del moviment. Persones que han enriquit el meu coneixement i el meu desenvolupament professional.

Al llarg de la meva carrera com a ballarina vaig ser cofundadora de la companyia Una del montón amb la qual vaig realitzar diferents processos creatius sota la mirada atenta del director escènic Roberto Romei. Una del montón fa gira per diferents escenaris amb els espectacles creats. He participat amb diferents artistes del món de les arts escèniques, col·laborant també amb diferents projectes creatius com a ballarina i coreògrafa al llarg de la meva trajectòria.

Porto més de 15 anys en el món de la pedagogia de la dansa impartint sessions regulars per a diferents públics, tant de l'àmbit artístic com del món amateur. Treballo com a "assistent de moviment en escena", imparteixo workshops i cicles de laboratori de moviment i creació.

Però, més enllà de l'estrictament formal, el què realment m'ha fet evolucionar com a ballarina i pedagoga de la dansa, ha estat el meu recorregut vital, sempre alimentat de persones inspiradores que han facilitat la recerca d'un camí singular i propi cap a la meva manera de viure i entendre la dansa i l'univers del moviment. Formacions que han ampliat la meva mirada cap al món de les arts vives. La meva passió i curiositat envers l'univers del moviment i la creació, m'han acostat a lectures reveladores, a professorat referent i a grans companyes de camí.

Un camí, en cultiu fins a dia d'avui, que em dóna l'oportunitat de transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència; del transitar de l'individual al col·lectiu i d'entendre que des d'un lloc honest, veritable i posant la tècnica al servei de la creativitat, arribem a encarnar el nostre moviment d'una manera singular i delicada.

Si vols saber més, fes clic aquí

Dansa creativa I (de 4 a 6 anys)

"La vida és desequilibri, en la nostra cerca del centre canviem constantment de posició. El moviment és doncs, l'única estratègia de la qual disposem. I quan aquest moviment és lliure, apareix la més pura expressió de nosaltres mateixes."

Diplomada en magisteri d'audició i llenguatge, formada en Psicodansa, Educació viva i activa, Pedagogia Waldorf infantil i primària, tractament en les Alteracions del llenguatge infantil entre altres especialitats sempre entorn de l'art i l'educació infantil.

Flamenc I i Flamenc II

"Beatriz és una bailaora que, partint d'un concepte flamenc tradicional i valent-se també de la dansa integral, cerca aprofundir en les maneres de percebre el ball flamenc a través de l'exploració de sons, la música i altres disciplines dancísticas, a la recerca d'una nova essència perceptiva i elàstica."

Formada amb grans mestres com: Merche Esmeralda, Antonio Canales, Milagros Menjibar, Javier Barón, Antonio Najarro, Luisa Palicio, El Oruco, El Choro, entre molts altres. El seu amor per la docència li fa anar un pas més enllà i inicia la seva formació en la prestigiosa Fundació Flamenc Cristina Hereen on més tard exerceix com a docent.

Pots conèixer més d'ella aquí.

Direcció de l'Evohé | Sessions de dilluns, dimarts i dijous | Cicles i tallers | Evohé Nòmada

"Donar l'oportunitat de transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència; transitar de l'individual al col·lectiu i d'entendre que des d'un lloc honest, veritable i posant la tècnica al servei de la creativitat, arribem a encarnar el nostre moviment d'una manera singular i delicada."

L'Ana és l'ànima d'Evohé. Impartirà totes les classes de dilluns, dimarts i dijous, a part de la seva tasca com a creadora i impulsora del projecte i continuarà amb les col·laboracions artístiques i creatives del projecte Evohé Nòmada.

Ballarina, docent de dansa i moviment, programadora i directora del projecte Espai Evohé fundat l’any 2014 i que va ser guardonat amb el segon premi a la convocatòria dels Premis Tarragona Smart City 2014. L'Ana continua en la recerca de noves línies pedagògiques, artístiques i de desenvolupament personal apostant sempre per la innovació i l'autenticitat.

Horaris:

  • La nostra secretaria és on-line
  • Contacta'ns a info@espaievohe.com o al 722.141.004 (matins)

Contacta amb nosaltres per:

  • Inscripcions
  • Dubtes i Preguntes
  • Oferiment de propostes
  • Altres

Chris Moya

Darrere les pantalles es troba el Chris, ell ha estat el desenvolupador d'aquesta pàgina web i de tota la infraestructura informàtica de l'Evohé. També col·labora en la postproducció dels vídeos i els diferents dissenys gràfics que es realitzen a Evohé.
L'estiu del 2017 impulsa la plataforma Evohé Dance Studio, aplicació web per a la gestió integral d'escoles de dansa.

La imatge corporativa d'Evohé ha estat dissenyada per Cristina Quiles.
Amb un sí rotund i alegre, va voler formar part d'aquesta aventura!