Sortir

Després de cinc anys de camí acompanyades de totes vosaltres i consolidant els diferents formats que ofereix Evohé; classes regulars, divendres rotatius, espai obert, programació cultural i formacions amb professorat convidat entre altres opcions puntuals, obrim una nova proposta: Nòmada

Nòmada Col·laboracions amb altres projectes artístics i creatius del territori. Nòmada és un projectes més d'Evohé que està íntimament relacionat amb el món del moviment, la creació, la dansa i les arts del moviment en els quals col·laborem oferint el nostre servei artístic i creatiu. Venim al vostre espai! Aportem la nostra mirada Evohé!


Algunes d’aquestes col·laboracions de l’Evohé Nòmada són:

Direcció artística de 'Ravals en dansa', coreografia de cloenda dins del projecte Reus Espais Vius 2021.
Coordinadora de la programació de dansa i moviment dins del projecte L'Academia d'Artistes de Tarragona 2021.
Assessora de moviment per a l’escena.
Ponent en les XVII Jornades de pedagogia de l'art i museus de 2020: InterArts. Moviment, corporeïtat i so en la pedagogia de l'Art.
Programadora a l’Espai Evohé de propostes innovadores al territori de Tarragona, com la dels reconeguts italians Segni Mossi (amb la seva aportació genuïna sobre el traç i el moviment), que van realitzar les formacions Orange i Red i els tallers en família.
Membre jurat en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona: FITT.
Creadora i coordinadora de projectes artístics entorn de la dansa i el moviment en l’àmbit educatiu tant a primària com a secundària a les escoles: El Miracle, Mare Nostrum, El Pràctiques, Ins. Gabriel Ferreter i EADT.
Col·laboració amb la marca de roba i complements SUMI. Presentació al Showcase i model en dansa d'algunes de les seves creacions.
Tarragona sona flamenc
Ponència i taller en les Jornades MasterHeart dirigit per Núria Rios.
Programadora en la gestió cultural del Camp de Tarragona en l’àmbit de la dansa: Cicle Tarragona en Dansa i Sala Trono.
Membre del projecte l’Artista va a l’Escola del curs 2020-21.
Model en moviment a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.
Docent puntual de traç i moviment a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.
Taller de dansa creativa en família al festival MiniPop de Tarragona.


Evohé és un projecte rigorós i compromès amb la dansa i les arts del moviment on posa l'accent en el coneixement corporal, en una ampliació del llenguatge del cos i en l'entrenament de la tècnica per obtenir cossos que es converteixin en instruments ben afinats per posar-los al servei de la creativitat.

L'aprenentatge d'habitar un cos en moviment.