Aquest cicle té com a objectiu donar la possibilitat de submergir-nos en la totalitat d'un procés creatiu, d'inici a fi, amb la motivació de crear una peça final de cicle que es vagi engendrant a poc a poc al llarg de tot el procés. Un viatge que avança a través de diferents propostes de moviment que ens permeten endinsar-nos en el camp de l'experimentació, la composició i de laboratori de moviment en direcció a la recerca de la creativitat en l'àmbit compositiu.

L'Enconstrucció es realitza en divendres de gener a maig de manera quinzenal, en un horari aproximat de 18.30h a 21.30h. Al llarg d'aquestes sessions explorem diferents tècniques d'improvisació, busquem la sensibilitat estètica i una mentalitat oberta. Ens submergim en els conceptes de qualitat de moviment a través de diferents pautes de treball i entrenament. Diferents dinàmiques pautades seran les que ens guiaran en aquest fantàstic treball de creació, recerca i exploració.

Del passat EnConstrucció, temporada 2021/22, va néixer la companyia de dansa Evohé. El procés creatiu, del qual vam gaudir, fou la llavor de l'espectacle Enclaves libres estrenat a la Sala Trono de Tarragona l'1 de maig de 2022.

DIRIGIT A...

Una proposta de cicle per a tots els públics que tinguin certa aproximació a les arts del moviment.

Edició curs 22-23. Info aquí!